Sweet house Papaya

Общи условия

 
 

Общи условия Papaya

Разглеждането и използването на услугите от този сайт автоматично означава,че сте съгласни с тук посочените Общите условия за ползване.Моля прочетете ги внимателно!

Всички цени посочени в нашия сайт са в български лева с включен ДДС и не включват цена за доставка.Papaya Catering си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени параметри на продуктите.

Общи условия Кетъринг

Papaya Catering си запазва правото да промения цените без да е задължена предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени параметри на продуктите.

Sweet house PAPAYA

Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или използвано без писменото съгласие на ПАПАЯ.БГ ЕООД Настоящият текст съдържа общите условия, съгласно които се предоставят услуги на потребителите посредством този сайт. Всеки един потребител е обвързан от правилата на общите условия за цялото време на ползване на сайта. Общите условия са публикувани в долния десен ъгъл на сайта и са достъпни за всеки потребител.